onsdag 26. mars 2008






























Sånn Her har det vært påske, å nå er den over..... legger ut noen lo som er laget siden sist... noen skal mamma få noen skal svigermor få.... å jeg har også laget noen til linda sitt album også... den ligger her å skal vente på noen flere som jeg skal lage :)
Siden sist; lea var med helsestasjonen i dag, hun fikk sprøyte i dag. hun var nesten 80 ca og hmm hvor tung hun var nei det husker jeg ikke.







mandag 17. mars 2008

Noen nye lo fra meg









Siste dagers produksjon. Albummet til sanna beg snart å bli fult, jeg skal kjøpe ett nytt til henne. å da skal vi bare ta 2008 bildene inni den :) og kansje 2009.
I helga var steinar i 30 års dag til en kompis, jeg hadde ikke lyst til å bli med, barndomskompiser som ikke sees så ofte det blir det mimmring av. Jeg hadde mye heller lyst til å få fred til å scrappe litt...:) jeg synes det er mye bedre. Sanna å Lea ble med Steinar til Søvika å sov over hos bestemor... Jeg satte meg ned å scrappa med en gang de for ut av døra :) så etter noen timer ble jeg sulten da spiste jeg å rydde kjøkken og stue. Å etterpå så var det tid for scrapping...
jeg la meg vell kl halv 2, men jeg kunne sove leeeeeeeeeeenge dagen etterpå.
Våkna kl. 10.30 sto opp spiste forokost bretta kle, satte på ny maskin. så stakk jeg ned for å fortsette scrapping med rydding litt inni mellom. Det eneste som gjenstår nå er vell i grunn alle skjortene til steinar ellers så fikk jeg rydda hele huset... det var deilig å få litt barne fri ...kunne rydde alt jeg ville gå i min egen lille verden å vite etter att jeg har ryddet ferdig så kan jeg sette meg ned for å scrappe igjen.
Steinar og Lea Sofie kom hjem kl. 17.30 Sanna var ikke med for hun hadde spurt bestemor om hun kunne få sove hos henne en natt til... å selfølgelig fikk ho no det :;)
I dag er det jo mandag å her har det snedd utrulig masse siden i går ettermiddag tar jeg ikke feil ligger det 25 cm ny sne på bilen min..
I dag hadde jeg tenkt meg på trening, men siden det mest sansyneligvis ikke er barne pass så blir vi vell hjemme. å trenings senteret åpner heller ikke før kl 10 å da er det bare 30 min til lea skal legge seg for å hvile....
Men da har vi god tid til å hente bestefar kurt sin klokke på butikken i dag ;)skulle vært gjort på lørdag, men vi hadde så mye annet vi ville gjøre...
Lørdag : vi dro opp på ski heisa i dag strålende sol skinn å deilig vær... Så i dag skulle vi til pers Lea Sofie skulle få sin første opp til ski heisa... sanna gikk opp å ned, hub er bare kjempe flink.
Når hun skulle ha pause så var den ikke lang hør her: hun satte seg ned på stubben... telte til 10 å så var hun klar til å g videre. Det var bare snakk om noen sekunder før hun var kommet til 10
I dag skal vi hente sanna i søvika litt senere , først må vi finne fram bilen grrrrrr
som er mega full med snø hehe

Kanelsnurrer på bål fra linn hege

2 1/2 kopp mel
1/2 ts salt
2 ts bakepulver
5 ss smør1 kopp melk

Bland det tørre og smuldre smøret med fingrene. Ha i melk og bland det til en jevn deig. Deigen bør ikke være klissete da må du ta mer mel i. Deigen kan står noen dager i kjøleskapet. Blad sukker og kanel i en pose som du tar med på turen. Du surrer deig rundt en pinne og dypper i posen sånn at deigen blir dekket av sukker og kanel. Pass på at strimlene ikke blir for tykke. Stekes på bålet i ca 5-10 min.

tirsdag 11. mars 2008

Ikke lenge til min 30 års dag!!!




Tia går så alt for fort her i Ålesund...Vi har mye å gjøre fram mot sommeren....


Vi har bestemt oss for å male listene hvite...dørene også det er ett lite prosjekt ... vi kommer vell i mål. Det første vi skal er å få male 2 strøket med gul maling på gjæret som pappa hjalp til med å fikse da de var her i dåpen til lea Sofie....:)


Vi er ferdig med det ene beddet, å har bare å legge stein på den andre siden av trappa...


Mye å gjøre å mer skal det bli...




Vi får ta det litt sånn pø om pø. dagene går i grunn med til trening, leking med lea, spise mat når lea sover scrapper mammaen :) har som mål å lage 100 ny lo i år.... å noen til besteforeldrene også.. dere skal se det kommer en gang :)




Her er mine 2 siste lo som er laget i helga å den siste ble laget i går...




Ellers ha en fin fin Tirsdag alle sammen !!!



tirsdag 4. mars 2008

dagene flyr av gårde











Sånn dette er di siste dagers produksjon... i år skal jeg endelig prøve å lage 100 lo... jeg er på god vei hittil i år har jeg laget 22 og no 23 ligger nede å god gjør seg.
Ellers så er Lea Sofie en sikkelig klatremus... jeg har tatt bort tripp trapp stolen for da klaterer hun opp på bordet... jeg har gjort det slik at hun ikke kan klatre opp i sofaen med å trå på bordet, men akk..... nå klarer hun å klatre opp i sofaen uten noe å trø på .....
Den siste uka eller er det 2 så har lea sofie sove hele natten fra hun legger seg kl. 7 til halv 7 dagen etter på flink jente