onsdag 23. juli 2008

Tiden flyr så alt for fort

skunne ønske jeg var en bedre blogger..men jeg kan ikke skryte på meg det for tiden.
Datoen i dag er blitt 23 juli, å det er 11 dager siden bryllupet vårt.

Vi hadde en fin fin dag, vi kosa oss masse. Håper att alle som feira dagen sammen med oss hadde en like fin dag. Før jeg glemmer det så vil jeg sende mange fine tanker til min storesøster å hennes mann Tor Arne... Tusen takk for hjelpen dere ga oss på vår store dag, den hadde ikke blitt like bra uten deres logistikk :)
For de som ikke vet det så var jeg veeeldig veeeldig stressa dagene flr den 12 juli.. dette er sikkert vanelig :) men jeg hadde mange tanker ihodet som jeg ikke fikk ned på den fine lista mi...
Så da Linda og familien kom på fredag, tok hun over å var den som skrev ned lista hvem gjør hva kl ...etc... En stor takk til dere begge :)


Vi sov ikke i huset vårt fra fredag til lørdag. siden huset var over fylt med familie dro jeg å steinar inn på sas hotellet i ålesund, etter å ha blitt ferdig med nesten alt på fredagen dro to slitne snart her og fru til hotellrommet som vi ankomm kl. 1.30 på natta, å etter en stressende fredag klarte vi self å glemme toalett sakene våre i huset vårt gggrrrrrrrrr.. så jeg å steinar opp kl. 7.30 kjører vi vi til skåtahøgda for å hente tingene våre...
opp på hotellet igjen skal gjøre oss klar til å dusje finner vi ut att fader steinar har ikke mere barber skum å han finner ikke høvel nr 2 som altid ligger i toalettveska hannes... hmm nontro om lea sofie har vært dær ?


Det var en fin start på dagen NOT :)

Men resten av dagen gikk på skinner...... foruten om att sanna ikke hadde lyst til å bli tatt bilde av, da hun bare ville til sin store helt Marte ulrikke (søskene barnet hennes ) Marte er jo stor jente hun er jo 11 år. å derfor helt naturlig sanna sin store helt :)

mer om brylllups dagen får jeg ta en annen gang.... nå skal jeg sitte å finne ut hvilket bilde jeg skal ha som takke kort til alle gjestene våre :)


ha det bra så lenge venner å famile :)