lørdag 11. oktober 2008

Her ser dere hva jeg mener med krøller hehe




den værste bloggeren ever !!! *glis*

har alltid så dårlig samvittighet for att bloggen min blir så lite oppdatert om dagen, jeg synes rett å slett tiden ikke alltid strekker til. ( merkelig i grunn siden jeg er hjemme )
Ting som har skjedd siden sist er så mye jeg skal prøve å gi dere en liten oppdatering.

Jeg har begynt å trene igjen.. jeg trente jo før bryllupet men rakk liksom ikke å trene så mye som jeg ville for lea var jo på barnepassen. Å jeg viste att når jeg var ferdig på spinninga ( 45 min ) så var hun sulten å klar for å sove. Så da ble ikke treninga slik som jeg hadde tenkt.. Men den 11 aug begynte jeg da ... jeg fikk meg en personli trener.
Det hjelper veldig godt i grunnen... jeg har tatt av 7 kg i fett, for musklene har økt i styrke :)
så da er det bare x antall kg til jeg er fornøyd. magen kryper å jeg er bare glad fortiden...

Fram til slutten av november har jeg min personlige trener, men så reiser hun 1 mnd borte.
å den mnd skal jeg trene selv, det blir skummelt.... he he får bare gjøre det aller aller bedte for hun skal måle å veie meg før hun reiser å så måler hun når hun kommer tilbake fra ferien sin..... i jan... å da bare må jeg ha gått ned noen kg... å så er jo det jul mitt i mellom så jeg håper det går fint.

Prøver å scrappe litt til albummene til barna og andre , men går litt i stå for jeg har andre ting som tar opp tankene mine ...( huset , maling innvedig av det vi har nå , å så skulle vi jo ha malt utvendig også usj ...) Hvorfor gikk sommeren så fort.

Sanna gleder seg veldig til hun blir 5 år for bare hør her :

Når hun blir 5 år kommer det tydelig vis til å bli en dyrehage her , ;)
Hun ønsker seg nemlig : 1 hund 2 katter 1 kanin å ikke minst 1 hest???
for når hun er 5 år da kan hun nemlig passe på alle dyrene i steden for å dra i bhg??? hun har mange rare tanker den jenta. Prøvver å fortelle henne att vi har ikke plass til så mange dyr... å dessuten så har jeg ikke lyst på dyr heller..... vil ikke være avhengig av att noen må passe dyrene når vi er borte...

Så var det lille mor da.... hun får jo bare lengere å lengere hår.... å ja det er fult av krøller men vi får se kansje det bare er sånne søte barne krøller( skal prøve å legge inn ett bilde senere )
jeg prøver å sette håret i strikk å spenne, hun blir så nydelig da. Hun liker å ha i spenna men hårstrikk nei det liker hun ikke da sier hun bare au au au å peker på håret sitt :(
lea har begynt i bhg det var i beg av august.. det er i grunn veldig deilig ( fy mamma ) men da får jeg jo i allefall vaske, rydde lage middag ...etc uten att hun skal skrike å hyle fordi jeg ikke kan leke med henne. hun elsker seg der i bhg altså..

De har mange artige historier om henne hør bare her:

De første ukene stakk hun alltid opp til avdelinga til sanna uten att de voksne såg henne.. ja hun er kjapp hun løper fort å hun har super motorikk opp fjellet med ho.
Denne historien er fra den dagen sanna sin av ikke var i bhg de var ute på lang tur...

lea opp skråninga å leter etter sanna... samtidlig har de ansatte funne ut att hun er ute på tur.. de har en misstanke om att hun er på oppsia av bhg ( der hvor sanna hører til )
De går opp der å leter på hele området men nei hun er ikke der.
Men lille lea hun er en luring hun... hun har gått inn på avd til sanna ( ja hun er sågar lukket døren etter seg .....!!! Å de ansatte i bhg som leta etter henne der oppe tenkte ikke på å gå inn.... siden døra da helt sikkert ville være åpen... lea leker å koser seg på avd ... mens de ansatte på avdelinga til lea sofie leter febrilsk å ringer de andre avdelingene ( det er 4 totalt) å spørr om de har sett henne...... ( samtidlig hører en voksen en barne latter som ler å skratter å koser seg inne på sanna sin avdeling å leteaksjonen er avblåst....)

Siden den dagen har de voksne på avd hennnes henne altid i øyekroken for hun er super snar til å ta seg en tur .....( de andre barna liker å leke med dissa sandkassa etc... mens lea hun liker å utforske skogen gresse....skråninga osv....
Hun er også en expert i å åpne dørene.... ja ja den jenta den jenta.

Nåkk om disse bursdags ønskene.
Jeg gleder meg masse masse til julebordet i år ( jobben til gubben) jeg synes i grunn det er litt seint å reise den 19 des å hjem igjen den 21 des men akk akk....å julematen uff jeg har i grunn ikke så lyst å spise den ikke fordi det ikke er godt..( men den er slett ikke sunn i det hele tatt)
men men jeg får trene masse i forkant å i rom jula :)

Hmm ups glemte vist å nevne att vi skal på julebord til kiel med color fantasy
det blir kjempe koselig , det er mange år siden sist.
Men så var det denne barnepasseren det klaffa ikke med bestemor... men mest sansynelig kommer tante camilla ned til oss ..... tusen takk du er en knupp ;:)



nja skal få lagt ut noen bilder snart

ha det fint alle