torsdag 23. april 2009

Snart kommer min nye laptop!!!

Å som jeg gleder meg til min nye laptop kommer..... da som mange vet, har jeg hatt problemer med min hp ett eller anna 17 tommer.. den er for x antall gang på pc sykehuset... tilslutt fikk jeg nåkk å spurt Min snille mann hva vi skulle gjøre. Har jo lenge tenkt at, om vi kjøper en ny til mor kan barna få "leke " med den gamle.. spille spill etc.

Så hva skjedde... jo jeg ringte til min kjære mor tro det eller ei men hun kan vannvittig mye om data. Hun er en ener :) Så da ringte jeg til henne å fortalte mine sorger... Om hun kan spørre disse andre data kompisene sine om det finnes en laptop der ute som ikke er så problemfylt.. å som samtidig koster ca 10 000 kr....Å nå har min mor funnet den : ) den heter ibm thinkpad lenovo eller noe slik..( husker ikke akkurat) Så i skrivende stund er den på vei hit ned til oss :) så om noen dager er jeg den nye eier av en kjempe pc...

Fordi som ikke vet det så er min mor en veldig flink fotograf også å hun kan vannvittig mye op redigering å photoshop ... å da vet hun at jeg å skal bruke min til redigering av bilder etc. :)


Å da folkens .. da blir det igjen bilder av barna mine å mine scrapperier :)

siden jeg akkurat nå sitter på en låne pc uten noen ting usj..

Ha en fin torsdag alle sammen, nå skal jeg kjøre å hente barna mine å handle middag :)

å i kveld skal vi se en prinsesse film :) gleder meg !!!

mandag 13. april 2009

Så er påsken over

Vi har bare hatt hjemme påske i år , det har vært helt skjønt.¨
Vi har fått styra i hagen, gjort ferdig trappa inne.. laga pc krok til steinar under den.
Å fått malt listene i taket nede ;) SÅ det som mangler nå er at elektrikkeren kommer med den vaier lampa som vi har bestilt.. slik at scrappe kroken min får litt mere lys.
Vi har jo fått laga ett 4 soverom. å da fikk jeg en fin krok igjen.. men savner vinduet mitt da, men jeg blir vant til alt.. Har heller ikke skrudd opp noen ting på veggene... siden vi skal selge huset å jo mindre skru hull i veggen ( gips) jo bedre er det... I vårt mye hus blir det ikke gips...
tror kansje tom jeg skal ha panel på scrappe rommet mitt der... heelt hvitt.

Vi har hatt besøk fra oslo denne påska.. noe som passa oss fint da vi skulle være hjemme.. søskene barn emma å onkel Harald var her ... å det var stas å masse bråk å hehehe :)

men ungene har kosa seg da ...

I morgen skal jeg se om jeg får tid til å legge inn noen nye lo ... men skal på trening først.. for det har blitt julemat spising i påska... ( da Harald m familie var i Thailand i jula ) så da fikk han julemat i påska i steden for ..

Ha en fin fin dag snakkes