torsdag 25. juni 2009

Gress pollen!

Uff , det ser ut som om sanna lider av gress pollen... å hun har så vont stakkars jenta mi..
Ingen av oss andre har det så vi er jo helt grønne når det gjelder dette.
Hun har ikke vært å tatt sånn prikk test.... men dette er 3 året da sanna plutselig blir til en litt mindre glad jente akkurat rundt ferietden vår..
Fortiden så er det moderat spredning men jeg tenker med gru på om det blir værre her. da blir det mye styr... å sanna selv sier :; ( en gråtende tone) ååååååå jeg vil ikke ha det slik som i fjor sommer... uff kan jeg ikke få en fin sommer... å så nyser ho... ho kjenner at det er snørr som ikke vil ut å så gniker hun på øynene.. hun gniker mest på det ene men dog..

Å siden vi er grønn når det gjeller allergi så viste ikke jeg at hun burde bruke den allergi medisinen sin fom fårebyggende.. så det er jo egentlig delvis min skyld at hun har det så vont.
å akkurat det er en kip følelse skal jeg si.
å spesielt på slike varme dager er hun ille.....
men hun ble i allefall bedre da hun skulle legge seg i går for vi dusja først , men så vokna ho i natt å ropte å skreik ... ( å det gjør hun aldri ellers)
men har i allefall fått lest meg til at det er lurt å klippe gresse så snart skal jeg ut å bli kvitt litt gress... :)

ha en super fin dag !! idun

onsdag 24. juni 2009

He he he

Ja denne er litt crazy farge på :)

men jeg bare måtte prøve den, som dere ser er det litt stille fra meg for tia.
Jeg har alt for mye å gjøre. Vi har jo da bestemt oss for å flytte til MOLDE før huset er ferdig.
Grunn : Sanna Linnea og Lea Sofie skal jo begynne i ny bhg å neste år så skal jo Sanna begynne på skolen. Å da tenkte jg at det beste for henne var vell å få bli kjent med noen i bhg som kansje skal gå i klassen hennes ( noen skal men ikke sikkert alle) Det kommer jo ann på hvor stort barnekullet er der hvor vi for fremtiden skal bo. I år er det nemlig 2 førsteklasser som begynner nå i høst.

Vi tenkte også at det var lettere når jeg skulle begynne med ting inni huset ulike møter med div folk ... jeg beundrer steinar for å kjøre til molde så mange år som han har gjor. Han synes det er helt ok han. Men jeg blir sliten i kroppen av å kjøre den strkninga...( sikkert fordi steinar sin bil er som en drøm å kjøre når vi skal kjøre langt man sitter så avslappa å bare koser seg.

Andre ting som også opptar oss er jo Når skal vi selge huset... etc..
jeg vet jo det er ulike ting jeg må gjøre først feks male huset.. men så MÅ steinar vaske det først... jeg kan jo det .. men han nekter meg å stå øverst under møne å sprute den derre vasken for så å stå å spyle med høytrykken etterpå.... Men jeg vet jo grunnen .... om jeg skulle dette så er det jo ingen som vil begynne å lure på hvor jeg er før barna mine ikke er hentet i bhg kl 17.00 å hvis jeg da skulle finne på mine sprell ( som jeg dåg kan gjøre ) da kan det jo gå minst 5 / 6 timer så... ja jeg vet det er ikke lurt. men han begynner jo ikke ferien sin før den 2 eller 3 juli.
Men heldigvis så får vi jo litt besøk i sommer .. om ikke alt for lenge kommer min lillesøster og kjæresten hennes hit all the way from Alta ;) hun gleder seg sånn til å se sine små tante barn igjen å de gleder seg sånn til å møte henne..
Å opp i alt dette skal vi da male passe barn etc etc så liten tid til å scrappe har det blitt , men regner med jeg kommer tilbake etterhvert :)

Nå skal jeg rydde litt til her i huset for i dag kommer det enda en megler påbesøk til oss, vi vet ikke helt hvem vi skal velge enda..

hmm foresten , vi skal snakke med svigermor denne helga kansje hun kan ha dem hele lørdangen å så henter vi dem.. eller overnatter der....( for da får jeg malt trappa ute også...)
vi må få malt litt i helga å steinar å jeg vi samarbeider så godt sammen.... fordet om han synes jeg griser noe forferdelig til tider :) akkurat det gjelder maling ;)

NÅ snakkes vi en annen gang å Linn Hege god tur til sørlandet :)

mandag 1. juni 2009







Pinse helga over !

Så har vi hatt en fantastisk helg her i ålesund med strålende sol fredag lørdag og søndag... i går bada barna da vi endelig fant badebassenget vårt :) ungene har i allefall kost seg det er sikkert.

Har jo ikke fått scrappa så mye , men vi har jo fått pjuska litt rundt huset... :)
I dag var det thomas tivoli her i ålesund, de skal være her hele uka, men jeg orker ikke å dra ungene med på tivoli alene så derfor var dagen i dag helt perfekt.
Her er i allefall noen bilder fra dagen. Å sanna den tøffingen hun har tatt den store snurre karusellen sammen med steinar.... jeg huska jeg tok den en del da jeg var mindre... les sikkert 12 år.... Å jeg var en sikkelig stolt mor som tenkte tørr hun virkelig det, å ja hun gjorde det.. helt utrulig altså.. her kommer noen bilder...

Det ene bildet er av sanna her en kveld hvor hun absolutt skulle låne brillene til pappa.. :)

Nå skal vi styre med noen hus ting jeg å steinar så.... kos dere resten av kvelden