lørdag 26. februar 2011

alpin bakken!

Det er en stund siden vi har vært i bakken med ungene , Sanna klarer seg fint selv, ho var så stolt da ho fikk tak i meg i bakken å sa : mamma det går helt fint selv om det e vældig løs snø :) å så for ho avgårde i full fart. Den som æ e mæst imponert over e kor flink lillemor har blitt.
 Noen turer me pappan i selen sin.. å så ville ho prøve uten selen på. mamman self veldig  skeptisk... ho skulle få kjøre selv på slutten av bakken for mor måtte se med egene øyne om ho faktisk klarte å stå på fotan å svinge unna !!!

Ho klarte det me glans så da hoppa pappan å ho av mitt i bakken, slik at ho kunne kjøre ned alene.
Å pappan hadde å sent ho alene opp med trekke, han sto rett bak ho da... men minner fra før jul å påsken i fjord var følgende: Ho skulle ta trekke helt alene.. men da jenta letta  fra bakken å ropte følgende : SE PAPPA JEG FLYR da fikk ho vente litt me det.



Æ e i allefall i dag en veldig stolt mamma for ho tok trekke helt selv opp på toppen, litt vanskeligheter med å gå av sa pappan.. men pytt det gikk helt fint... så no e det en sliten jente som ligger i senga si å lure på om vi skal i bakken i morra å :) å hvis alt klaffe med humør på 2 små prinsesser så reiser vi på tusten i morra å :)


Lo er til min søster Bianca, å siden det ikke er min mann som er på bildet har jeg da sladdet han... mens deilige fine emilie klarte jeg ikke å sladde hun er så nydelig




24 timer i oslo



Har laget 3 slike tømmer renna Lo ikke alle er like men bildene er jo på en måte like, det ene bilde ble tatt i 2008 ville jo self ha det med som minner, men klarte aldri å bli fornøyd med hvordan få den LO fin slik jeg liker den. Men klarte det 2 år etterpå :)


Dette bilde er fra sommeren 2010, vi mellom landa i oslo. Vi skulle til syden å ungene hadde så lyst til å dra innom tusenfryd :) sa da vi landa en mandag morgen, dro vi inn til sentrum satte i fra oss bagasjen å første stopp var : steffens i oslo :) ungene mine er blitt vant me at når vi reiser til oslo så må mamma innom hobby butikker, det er på en måte gullroten min det :) være sammen med ungene men å få stikke innom noen av mine butikker :) 
Jeg elsker disse arkene det er ingen bombe... de er så fine at man trenger jo ingen blomster på dem :) prøver nemlig å lage noen lo med å bruke annen pynt en blomster, bånd og bling :) selv om jeg elsker det .




torsdag 24. februar 2011

my girl-09

En litt enkel tur LO, blei utfordra til å bruke disse arkene. jeg hadde sikkert ikke plukka ut disse arkene selv .. men en flott høst Lo blei det uansett. Har ikke fått knota mæj til å laga teks striper... lure på å kjøpe mæj en sånn gammel skrivemaskin :) det hadde vært litt artig å ha i hus :)



mandag 21. februar 2011

Ventetia er over






 Laga denne Lo for Familieminner i høst, rakk ikke å ta bilde av den en gang før Hanna hadde hengt den opp. Ble en litt annerledes LO på meg akkurat den dagen, men syns det va artig å prøve litt nytt.
No skal æ ta å fortsette å rydde her på rommet mitt så kansje æ får laga en Lo i løpetav denne uka?
Tippe æ får litt tid, har nemlig begynt å komme inn i en fin rutine no :
Levere ungene dra på trening rydde lage middag styre med barna å etter leggetid skal jeg SCRAPPE.
Jeg ser veldig lite på tv fortiden, men når VM begynner bare må jeg sette med ned... kan jo redigere bilder mens man hørerpå / ser litt tv.

Bruker nemlig min supre ipad på trening de dagene jeg skal gå/ jogge litt. Så de dagene får jeg jo sett på seriene mine som jeg følger med på.. 

søndag 20. februar 2011

Litt skummelt ?





Prøver å se om jeg får sett disse lo på den andre maskina. Sist jeg la ut bilder så satt jeg oppe å surfa å gikk innom bloggen å da såg jeg ikke sweet baby girl... så denne gangen skal æ forsikre mæ om at den blir me håpe i allefall det.

Litt skummelt LO er fra i Sommer da vi brukte vente dagen før vi skulle fly til syden , med å besøke tusenfry :)  På bildet ser det ut som om ho e vett skræmt, men ho va ikke det. ho gliste fra øre til øre å MÅTTE ta tømmer renna flere ganger :)!!!

søndag 13. februar 2011

Hei STOPP der !




Synes disse arka er så fine :) har laget noen lo med disse fine lyseblå duse arkene.. så lekker at æ klare næsten ikke å la være å bruke dem på nesten hver LO men det kan bli litt kjedelig i lengden så æ skal prøve å unngå det når æ skal lage den neste LO som æ håpe blir i kveld .
Sanna har her blitt tatt bilde av noen helt andre en sin mor... fint bilde <3 
Ser at det blei litt skinn da æ tok bilde, men det får bare være siden det var fint solskinn den dagen æ tok bildan. Den e ikke så mye i veien. En Lo av den litt enkle sorten ikke alt for mye dill der.

fredag 11. februar 2011

Wow nytt innlegg i dag å!

Dagen i dag var hektisk, leverte ungene i bhg og skole. Dro rett på trening, spiste lunch på jobben til steinar. så var det FRISØR ---- så hærlig å farge bryna, vokse deg å ikkeminst få klipt håret:) blei så fin.

Legger ut denne Lo som jeg laget en gang i høst, men den var utstilt hos Familieminner før æ rakk å ta bilde av den. Liker å scrappe slike hverdagslige minner... som det å dra til tannlegen for første gang :)
Eigeren av denne Lo min minste på 4 år, syns den e så fin å hun viser den til alle som hun kjenner. Å kommer det folk påbesøk kan dere være sikker på at lillemor kommer drassene på albummene sine :) Finn dem fram da mamma. Dagen da hun ikke vil vise fra LO sine kommer vell en dag den å :) Men enn så lenge er det bare gøy for den lille damen hun kan kunsten å skryte av sin mor til ALLE som vil/ må / skal høre på den søte bestemte lille damen. 

torsdag 10. februar 2011

17 mai den beste gaven

Det hær blir spennanes folkens. No har æ prøvd å finne ut av det redigerings programmet som steinar kjøpte til imac en min.No har æ prøvd å redigere å prøvd å finne ut hvordan jeg lagrer. Og hvor de havner. Ikke lett med en helt ny mac.. Når man aldri har hatt mac før .
Den her LO ble laga på treffet her i molde. Det va en oppgave som het : de 4 m ene :)
Syns den blei riktig så fin å leken jeg :) å ikke minst en hærlig lillafarge.

søndag 6. februar 2011

Vi lever !!!

Ja æ vet det e længe sia æ har vært flink å blogga, men har så mange prosjekt på gang. Noen ganger så lokker treninga litt mer en å blogge :) prøver å komme i superform igjen.. merker at husbygging i året som gikk tok en del av kondisen min :(  Men sånn er det no en gang, i mange mnd var det levere ungene, rett bort til huset å begynne å rydde snakke med snekkera div div... tenke hvor lys skal være hvor skal det være stikkkontakt.. phu.... så da vi endelig flytta inn i sept-2010 så var det å pakke ut alle eskene... å mitt oppi dette så oppdaga husfruen en vannskade... sukk ( heldigvis var det bare i veggen mellom teknisk rom og bod.. men hele den veggen måtte bort gulv måtte rives.... ting måtte tørkes.. å snekkerane måtte ha tid til å komme. De var i fullgang med ett nytt hus på årø så det va ikke så lett å få det til å klaffe hele tiden.

Men i morgen kommer maleren å skal male for siste gang :) da er det bare snekkerane som skal komme å legge gulv å liste så kan jeg endelig etter 4 mnd begynne å få laga meg en bod ( skal jo ha div oppheng der inne )

Steinar var syk hele jula så første jul i nytt hus ble litt kjedelig da han stakkars låg på sofaen med pledd rundt seg. Neste gang så trur æ han går til doktoren når æ sir han skal ringe. Så får han medisn litt fortere .. men gud må vite han va jo ikke syk han blei nåkk frisk igjen om nån dager.. men det gikk ikke slik 3 juledag dro han til legen. Det eneste legen sa til han ( såg i halsen ) åj åj åj ... ja du skal få litt medisiner du :)

Så kom hverdagen igjen å i mitten av januar drar steinar på kampanjetur med jobben sin.. borte fredag til søndag.... så ukene flyr.... siste helga i januar var jeg på scrappetreff her i Molde det va koselig fikk scrappa 6 LO å det var godt fikk å prata masse masse masse :) 


Den samme helga fikk jeg å min nye bil :) så happy en volvo xc 90 helt fantastisk å kjøre.. skulle nesten tru alle knappene på ratte e laga til meg :) finner alle knappene bare med å såvitt flytte dem :)happy happy happy. Fikk endelif MASA meg til en 7 seter.. ikke det at vi har tenkt å ha flere barn akkurat nå, men jeg synes det er så lett å kunne ha med meg flere barn hjem til oss :) max 3 barn da siden ingen får sitte framme der hvor air baggen er :) Det som å er supert er at jeg nå kan dra på IKEA  uten å kjøre tilhenger.. for det har jeg aldri gjort annet en noen få ganger.. å det e SKUMMELT. ikke det å kjøre rett fram, men å rygge me den dær greia... sukk..

Nå kaller husets plikter, skal prøve å få tatt bilde av ulike LO som jeg har her hjemme jeg har faktsik 17 stk som jeg ikke har fått lagt ut enda pga dårlig lys her vi bor vi har jo ikke sol må vite.... men får se nå da kansje får æ tid til å gjøre det i morra??

Enn så lenge så håper jeg dere alle får en superfin uke ...klems