lørdag 30. april 2011

Ut på fisketur uten mamma !



Sanna å Steinar hadde planlagt en fisketur i fineværet, jeg å lillesøster ville finne på andre ting.
Vi syns det e litt artigere å besøke venner vi da :) enn å fiske.
Det va tydelig att Sanna å er velsignet med fiskelykke.  For de kom heim med en 5 kg torsk :)














onsdag 20. april 2011

Ny LO








Denne Lo ble laget høsten 2010, Bildene er noen gamle bilder, På dagen da minste pia ble 2 år.
Hun har jo bursdag i desember å da er det få fint å lyst ute ;) 
Men uansett bildene måtte scrappes, jeg måtte bare finne ut hvordan den skulle bli :)
Me inspirasjon fra vibekescrapperogskryter.blogspot.com 
så ble denne til :) veldig fornøyd i grunn 
Å tittelen sier alt :) Vi to er de som dessidert elsker gulrotkake mest å vår lille familie.

fredag 15. april 2011

No LO som ikke er publisert enda....







Her en en som jeg laget på treffet her i Molde i januar, bildet er ikke det beste, da det er min kjære som er fotografen å mørkt er det :)  men bildet måtte scrappes uansett. Dette var julegaven jeg fikk fra alle sammen. Jeg hadde ønska meg en stasjonær pc men ikke en slik gammel en nei jeg ønsket meg en imac :) å snakket ikke om annet hele høsten.. :) Lappen skrev  Sanna , den lappen var pakket inn i en eske som var litt tung... jeg lurte på hva det var å pakket opp... ingen ting inni annet en rusk å denne fantastiske lappen.. SE PÅ LOFTET....  Mor krabber opp på loftet i finsko å ser bare en stor eske ... å da viste jeg det.... det var den jeg hadde drømt om så lenge ( siden den kom på markedet faktisk... :) så denne lo var morsom å lage  å ett herlig minne for oss i familien .. jula da dem lurte mamma <3



Denne  husker jeg ikke når jeg laget det var nåkk helt sikkert på treffet eller rett etterpå ? hmm uansett jeg liker veldig godt å scrappe like bilder :) synes det er fint med profil også men jeg mener at scrapping handler om å scrappe hverdagen å minnene fra den også.. hva ble sakt, hva gjorde vi .. hvor var vi?
Jeg har allerede begynt å få de spm fra min 4 åring... hun synes det er så spennenede :) å blir like glad hver gang selv om jeg fortalte historien for 2 dagersiden :)



Ett gammelt bilde fra da vi var i dyreparken i 2008, men jeg syntes bildet var så artig men fikk liksom ikke til å scrappe dette... før scrappetreffet høsten 2010 :) da fikk jeg endelig til å scrappe det :) flotte hærlige minner :)




Hei igjen !


Sanna har fått seg en ny sykkel, endelig finn hun en som ikke blir liten om 6 mnd, det var akkurat denne str hun måtte bruke. De andre str var for små for henne. Mor selv var litt skeptisk til om det kom til å gå fint med en slik sykkel. Men etter noen turer så gikk det som en drøm, endelig kan ho sykle opp bakken ganske fort :) her har dere den stolte eier