fredag 7. august 2009

Oppdatering!

Sånn da var det på tide å blogge litt igjen.Tiden går noen ganger så alt for fort.
Men når helga er over er i allefall huset vårt ferdig mala med 2 strøk. Det blir så fint.
Så en liten oppdatering ang salget av huset vårt. VI skulle snakke med megleren som vi hadde valgt 3 aug ang fotograf og lignende. ( vi måtte jo får malt ferdig huset før han kommer, kan jo ikke ta bilder når vi har masse plast utover verandaen.) Men da steinar tok kontakt med megleren vi hadde valgt for 3 uker siden, sa han at megler huset hadde gått konkurs å de kunne ikke ta oppdraget. så da måtte steinar hive seg rundt å velge noen andre. Valget vårt falt på notar. Det var megleren som person som jeg likte så godt , det han sa etc så da ble valget lett.
Så fremover hvordan ser det da ut i nordangs heimen fortiden? JO masse kasser stående rundt om kring, tomme rom nesten.. nå skal jeg ta å få pakka ned klærne som vi ikke bruker hver dag.
For på lørdag etter klippetimen min stikker vi til molde med det første lette lassset. ungene gleder seg å vi får vell putta inn litt ting i hyller å skap. vi får stoppe å kjøpe en film, ta med en av våre bærbare å snurr film , mens vi pakker ut av tilhengeren. I allefall har jeg ett håp om det. De kan i allefal ikke få lov til å springe rundt å utforske ting alene det går bare ikke. Kansje onkelen som bor i molde kan ha ett øye med dem? Vi får se. Ellers så blir det tatt bilder inne i huset vårt i neste uke man tir eller onsdag. så blir huset lagt ut på nett på fredag den 14 å må ligge der neste en uke så kommer huset i notar avisa torsdag den 20 aug og over helga visning enten man eller tirsdag. ( først kun 1 visning) om vi skulle trenge en visning til så blir det helg.
Men vi skal uansett flytte lørdag den 15 aug, håper bestemor kan passe ungene da i allefall slik at vi får kjørt flytte lasset til molde å så enten hente ungene hos bestemor eller at hun kansje kjører de til ferge kaia å vi møter dem der ? hmm hvem vet. Vi får spørre pent.
Hun har vært veldig flink å passe ungene noen timer nå å da mens hun har ferie, slik at vi har fått kjøre sånne kiipe ting som barn ikke synes er noe gøy. Men det meste av tingene skal stå igjen her i huset men vi tar med oss senga vår , ungene kan sove på store luft madrasser på rommene sine. Det tror jeg går kjempe fint. å Så får vi se når vi kan hente resten, det er jo bare snakk om noen dager å det klarer vi :) Vi har jo ting å sitte på slik at vi får sett på tv

Ingen kommentarer: