fredag 22. oktober 2010

Sommer-09

Ok ja jeg vet.. hvorfor står det bare sommer 09 på bildene dine idun? hmm jo du skjønner jeg scrapper sommerbilder om  høsten.. mens høsten 09 ble det scrappe svært lite i fht hva jeg gjorde året før. Så slik balla det på seg så når vi skriver høst 10 så holder jeg fortsatt på med noen 09 bilder å andre bilder jeg har funnet fram som jeg på en måte har glemt å scrappe..eller så ble de tatt i den perioden hvor jeg ikke var så flink til å scrappe små serie bilder.. mens nå føler jeg at jeg får det til. I allefall blir jeg selv fornøyd med det :)
her har dere kansje den siste sommer -09 lo?? denne lo er til en av ungene sitt album hvem det blir e ikke godt å si. men her er den :)3 kommentarer:

Cathrines-creative sa...

Hei, så masse flott du lager, morro å se:-)
Merker det er fler og fler her ute på skåla som sitt å lager litt:-) kjekt.

Ha en fin dag

Merete/Scrappeguri sa...

Hei,hei!
Og takk for sist, kjekt å se dine LO'er live -sååå mye fint!
Du er en mester på alle størrelser og antall bilder -jeg ble insirert til å prøve å lage flere LO'er og tusen takk for tipsene.

Kos dokk i helga på neste treff!

Idun sa...

hei sann begge to å takk skal dokker ha :)
Merete: så koselig at du ble inspirerte. gleder meg til å følge me deg :) Det va så koselig å være på treff :) gleder meg til å se lo lo som du laga :)
æ e vell ingen mester men , alt det jeg lager er noe jeg er fornøyd me ;)ha en flott uke begge to :) cathrine du lage jo så mye fint :) kjekt å stikke innom bloggen din ja :)