torsdag 18. november 2010

Tiden går så alt for fort.

Ja ja , nå er det alt for lenge siden jeg skulle ha blogga, skulle tatt bilde av lo som jeg har laga..Men så va det detta lyse da. Her kor vi bor nå så har vi ikke kjæmpe masse sol nå om vinteren... men masse sol om vår/ sommer ( å det er da jeg liker å nyte den) Om vinteren liker jeg det litt kalde været, å at solen ikke skinner inn vinduene våre. Var nemlig plaga me det både i Ålesund å i leiligheta på Årø... kjedelig å ha persiennene nede hele tiden for ellers kan du ikke se på tv, eller den er bare i veien for ansiktet når man får folk påbesøk.
 Masse snø e det på verandaen som har fint dagslys å den e jo i tillegg våt... Så da fant jeg fram mitt Mini lysstudio. ( de var for noen år tilbake att det vist skulle være så mye bedre å få fine bilde av lo dine på vinteren, men jeg fikk det ikke helt til. For ikke å si hvor utholmodig jeg ble, men de e en annen historie.


Så da dro jeg opp på loftet i ste for å finne fram dette berømte lys studioet, fult av pågangsmot :) hurra.. fikk knipsa bilde av 2 lo av 12 ..grrrrrr å så klarte self kløna sjøl å dytte den mini lyskasteren på gulvet.. å hva skjer tror dere...jo self så går jo PÆRA... grrrrrr så da fant jeg ut at det beste var å slutte av.

Denne laga jeg på treffet på tingvold( der var jeg 80 % mere effektiv å fikk laga en del lo å snakka me så mange koselige menneska :) det var super gøy. I tilleg fikk jeg hilse på foreldrene til en god venninde..å foreldran hennes va så koselig. Ble også litt bedre kjent med audhild ho lage så masse masse fine kort... sukk den som hadde vært så flink altso.. :)

Ellers så har lillemor.( om døpt til turbolina) hatt vannkopper, i dag var det første dagen i bhg etter å ha vært hjemme 1 uke... ho hadde jo hatt tørre prikker siden søndag.. men holdt henne hjemme bare sånn i tilfelle rottefeller :) Men grunnen til at hun da har fått ett nytt kaldenavn er : min søte fine nydelige jente, når hun er syk så er hun ikke som sin søster i allefall, hun er som en turbodisel... hun hopper danser synger spretter raser leker hele dagen lang. Noen vil da si at Idun ja e ikke det bra da ? jo da det e jo i grunn det..men nån gang kan det bli for mye av de gode, det e sikkert å vist.No håpe æ min kjære mann kommer hjem med litt deilig drikke til sin kone ;)) siden jeg var å fiksa gitaren din så fortjener jeg brun drikke :P
ha en super fin kveld alle sammen :) klem idun 

3 kommentarer:

Cathrines-creative sa...

Nyyyydelig lo:-)
Glemte å si hade da jeg dro fra AL i dag, det var ikke meningen.
Vi treffes vel igjen, ha en fin fin kveld.

aina sa...

Kjempefiiin! Flotte farger, detaljer og bilde!! Så bra at lillemor har blitt frisk da, kanskje litt roligere dager for mor da?? hehe.. Ha ei god helg :-)

Idun sa...

cathrine :) du gir jo beskjed her å :) å det e jo minst like koselig :)
VI treffes du skal jo hekle en kveld skulle ikke vi hi hi ...

aina: tak skal du ha :) du å lage så masse fint... å mini hun har roa maset sitt betraktelig .. etter noen timer i bhg er mors humør på topp igjen :) klems ..