tirsdag 14. desember 2010

En liten oppdatering!

Det er en go stund siden sist jeg har fått tid til å skrive noe på loggen, eller som jeg skrev sist.. har mange lo å vise fram men bildene blir jo ikke fine... skal prøve igjen i morgen. Men siden sist så har vi hatt 2 barn som abegge har hatt vannkopper, først lille mor å så storesøster. å når storesøster var hjemme så fikk lillesøster en stygg hoste( det va så kaldt ute att legen ville holde henne inne hvis vi hadde mulighet til det så va det de beste.
Så har ting gått skal i slag å vi bare gleda oss til adventstia.. å skulle slippe sykdom.. men så ble nå håndball jentene syke de å gitt.. så fredag den 10 hadde lillemor litt løs mage.. men kun en gang så hun fikk dra på bhg på mandag. men hvem tror dere da blir syk. jo mor selv ;( å jeg lå i senga fra 00 til kl 17.00 hadde ikke sjangs til annet en å gå på do å så legge meg rett ut å sove... å hvem er det som blir syk natt til tir...?? jo det er storesøster..alt dette passer så dårlig... sukkk for lille mor blir jo 4 år i morgen.. å jeg hadde planen klar om dagen skulle bli så fin :)( den kan jo enda bli det da...men me en syk storesøster hjemme så begrenser det hva jeg kan kjøpe til i morra...får snakke me far i huse for å finne ut ka vi skal gjøre :)

Men nåkk om syke barn, jeg får bare håpe at vi alle er kvitt det før jul... håper ikke min kjære fantastiske mann blir syk no da.. :) når det gjelder barn som spyr.. så er han min HELT .. han fikser alt.. så skitt om han jobber masse han gjør det for oss.. men når vi virkelig trenger han så blir han hjemme :) Jeg er den største pysa når det gjelder oppkast jeg takler det ikke.. for å si det slik jeg brekker meg selv .... ja jeg er sikkelig flau..


men her skal dere få en lo , bildet e ikke helt slik jeg skulle hatt det.. men det er av min mann og min svigerbor å deres kolega... de tar en skummel karusell ( noe som også er  min svakhet, jeg er livredd for å ta slike ting for jeg vet hvor uvell jeg blir.. å hvor dårlig å lite fungerende jeg blir resten av dagen.. derfor bare unngår jeg det :)

Ingen kommentarer: